top of page

Smaken rondmaken

Prikkel al je zintuigen met een variatie aan geur, kleur en smaak. Op een simpele en toegankelijke manier.

Zoet
Bitter
Zout 
Umami 
Zuur

1. Smaak

Geef je gerechten een smaakboost. Speel met zoet, bitter, zout, umami en zuur om de perfecte combinatie te vinden. Het is de eenvoudige truc om jouw maaltijd onweerstaanbaar lekker te maken. Ontdek de magie van deze vijf smaken en maak van elke maaltijd een feest voor je smaakpapillen. 

3. Voedingswaarde

Geef je lichaam de juiste brandstof met een gebalanceerde maaltijd bestaande uit eiwitten, koolhydraten en vetten. Kies zoveel mogelijk voor pure en onbewerkte producten om jezelf te voorzien van de juiste energie, essentiële vitaminen en mineralen.   Op deze manier ondersteun je het optimaal functioneren van je lichaam.

2. Kleur

Verrijk je bord en je gezondheid met de levendige energie van een gevarieerde en kleurrijke maaltijd. Varieer met groenten, fruit en verse kruiden voor kleur op je bord. Je brengt hiermee plezier voor je ogen en je geeft je lichaam een gezonde boost.

4. Beleving

Geniet simpelweg van een volwaardige en gezonde maaltijd als boost voor je lichaam. Met elke hap proef je niet alleen de heerlijke smaken, maar je voelt ook de energie van deze maaltijd. Een gebalanceerde maaltijd is niet alleen voedzaam, maar is ook gewoon lekker en geeft je een voldaan gevoel.  

Een volwaardige maaltijd

Met de volgende ingrediënten maak je een maaltijd met smaak, kleur, voedingswaarde en beleving

Groenten

Eiwitbron

Koolhydraten

Vetten

Kruiden & Specerijen

Bereiding & Aandacht

Lente-ui in de volle grond

Wil je leren hoe je jouw maaltijd lekkerder, gezonder en volwaardiger maakt?

Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op om te bespreken hoe ik je hierbij kan helpen

Bedankt voor je bericht!

bottom of page