top of page

Over mij

Hallo, je leest hier meer over mijn weg naar vitaliteit en mijn motivatie om anderen hiermee te helpen 

DSC_4253.jpg
  • Ik ben gek op koken en ik word erg enthousiast van nieuwe smaakontdekkingen in de keuken

  • Het einde van mijn vechtsport carrière was het begin van het vinden van mijn passie

  • Ik ben opgeleid tot coach en adviseur op het gebied van voeding, fysieke en mentale gezondheid

  • Ik ben overgestapt van een plantaardig naar een volwaardig voedingspatroon met groenten en fruit in de hoofdrol

Mijn gezondheidsreis

Mijn persoonlijke discipline en doorzettingsvermogen zijn gevormd op de tatami. Op jonge leeftijd ontdekte ik mijn talent voor karate en beleefde ik hoogtepunten op Europese Kampioenschappen. Mijn doelen waren op dat moment helder, ik trainde met toewijding en een aangepaste levensstijl om mijn wedstrijden te winnen. 

 

Ik verruilde mijn karatepak nog een aantal jaar voor kickbokshandschoenen. Een andere vechtsportdiscipline waarin ik ook wedstrijden vocht. Tot ik de handdoek in de ring gooide en mijn focus verlegde naar mijn professionele carrière in de marketing en communicatie. 

 

Met het afscheid van de wedstrijdsport begon mijn persoonlijke zoektocht naar een nieuw ritme. Ondanks mijn inzet in verschillende functies realiseerde ik me dat de energie die ik zocht voor mij ontbrak in dit vakgebied. Mijn plezier lag ergens anders, namelijk in beweging en voeding. 

Terwijl ik me concentreerde op beweging en voeding, besefte ik het belang van geestelijke gezondheid voor een volledige vitaliteit. Mentale training hielp me om anders naar doelen te kijken en gewoontes en overtuigingen beter te begrijpen. Deze ontdekkingsreis heeft mij meer balans gebracht. 

DSC_4393.jpg
Van passie naar professionaliteit

Ik stelde mezelf steeds vaker de vraag: Hoe kan ik professioneel aan de slag met mijn passie voor voeding en beweging? En hoe kan ik anderen helpen in hun persoonlijke zoektocht naar een vitaal leven? Het idee van een carrièreswitch was spannend, maar ik wilde ontdekken waar mijn werkgeluk zat en waar ik echt energie van kreeg. 

 

Mijn carrièreswitch begon met het volgen van de opleidingen tot Natuurvoedingsadviseur en Stress & Burn-out coach bij Sonnevelt. Alle essentiële aspecten van vitaliteit kwamen hierbij aan bod. Van gezonde voeding tot het leiden van een betekenisvol leven. Na de succesvolle afronding van deze opleidingen heb ik mijn verworven kennis en praktijkervaring gecombineerd met mijn persoonlijke gezondheidsreis.

 

Deze unieke combinatie vormt de krachtige basis van mijn aanpak, waarmee ik anderen begeleid bij het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoel. Mijn missie is om anderen te inspireren en te motiveren om hun volledige potentieel te benutten. 

Kies voor jouw vitaliteit

Ik help jou met het omarmen van een leefstijl met gezonde gewoontes die praktisch en haalbaar zijn. 

bottom of page