top of page
DSC_4112.jpg

 Wordt fysiek sterker en raak mentaal meer in balans 

Kies een trainingsvorm die past bij jouw persoonlijke situatie & jouw doelen

Een training voor je lichaam en geest

1

Werk aan je conditie en kracht

2

Ervaar stressreductie

3

Krijg meer zelfvertrouwen

Begeleiding van een oud-topsporter

Als voormalig topsporter en vechtsporter heb ik een heel parcours aan trainingsvormen afgelegd vol trappen, stoten en overwinningen. Mijn passie voor vechtsport breng ik nu over in mijn lessen, waar ik met een dosis energie volwassenen en kinderen begeleid naar hun eigen overwinningen.

 

Mijn achtergrond als topsporter geeft me niet alleen de technische skills, maar ook de drive om anderen te inspireren en te motiveren, zodat ook zij het beste uit zichzelf kunnen halen, zowel tijdens de training als daarbuiten.

 

Met een scherp oog voor detail en een hart vol enthousiasme, creëer ik een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt en gestimuleerd wordt om te groeien.

 

Door mijn eigen persoonlijke reis te delen, inclusief de ups en downs, laat ik anderen zien dat succes niet alleen afhangt van talent, maar vooral van doorzettingsvermogen, veerkracht en geloof in jezelf. 

DSC_4043.jpg

De trainingsvormen die ik aanbied

1

1 op 1 training

Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Een persoonlijke benadering, gerichte feedback en maximale aandacht, waardoor de kans op succes en vooruitgang aanzienlijk wordt vergroot.

2

Duo training

Ervaar de voordelen van persoonlijke begeleiding, terwijl je ook de motivatie en ondersteuning van een trainingspartner ervaart. Een stimulerende omgeving waarin jij en je partner elkaar kunnen aanmoedigen, uitdagen en verantwoordelijk houden.

3

Groepstraining

Een energieke en motiverende omgeving waarin je traint met anderen. Dit bevordert een gevoel van gemeenschap, ondersteuning en sociale interactie, terwijl je profiteert van professionele begeleiding en gevarieerde workouts.

Kies voor jouw vitaliteit &
behaal jouw gezondheidsdoelen

Ik help jou met het omarmen van een leefstijl met gezonde gewoontes die praktisch en haalbaar zijn. 

bottom of page